Domnita imparatiei Dwyn

    Din titlu v-ati dat seama ca o sa va spun o poveste, dar nu o sa incep cu „a fost odata ca niciodata”, deoarece Imparatia Dwyn  exista sau cum ar incepe alti autori” orice asemanare cu persoane reale este pur si simplu intamplatoare” deoarece aceste persoane chiar se gasesc in realitate, totul este pur adevar.
    Imparatia Dwyn se afla pe doua domenii: online si offline de zece ani, asa ca puteti proba spusele mele ducandu-va in Str. Thoma Ionescu nr 9, Sector 5, Bucuresti, sau puteti sa ma credeti pe cuvant ca sunt de zece ani membri ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online), membri Trusted.ro – Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online din Romania sustinut de GPEC, APC Romania si Legile Internetului.
   Nu-i o imparatie ca oricare alta, aici sfetnicii se numesc: SERIOZITATE, RAPIDITATE, SIGURANTA, DIVERSITATE, COMUNICARE, CALITATE, SERVICE si BUYBACK, numai nume celebre, vestite in toata lumea. La fiecare poarta de intrare in imparatie se afla cate un curtean care te poate indruma catre cele mai importante turnuri ale imparatiei numite Livrare, Returnare, Cum cumpar si explica tuturor vizitatorilor avantajele achizitionarii de la dwyn.ro, insistand pe vechime, seriozitate, calitatea serviciilor, drept de retur, livrare in acceasi zi si gratuita.
    In aceasta imparatie toti curtenii sunt frumosi, veseli, bucurosi si muncesc cot la cot pentru a-l face fericit pe Maria Sa Clientul.
    Chiar acum pregatesc ceva nemaivazut si nemaiauzit iar crainicii anunta cu trompetele lor prin toata imparatia:
Ta ta ta taratata!!!
“Pregateste-te de reducerile Black Friday la dwyn.ro! Vino alaturi de prieteni si famile zi de zi si urmareste promotiile saptamanale! Aboneaza-te la newsletter ca sa fii primul care afla promotiile de Black Friday”.
   A venit si ziua cand domnita Tableta IPAD 4 RETINA a implinit 18 ani si conform legilor imparatiei trebuia sa se marite pana la sfarsitul anului. 
    Domnita este foarte frumoasa, miniona (are diagonala de 9.7″), din familia procesorului Dual Core Apple A6X, are capacitate de stocare 64 GB, rezolutia 1536 x 2048, autonomie maxima pana la maximum 10 ore si e Multi-touch.

    Au venit multi petitori s-o ceara, asa ca nu puteai sa arunci un ac in curtea imparatiei de atatea nume sonore care isi instalau corturile.
    Imparatul a fost pus in incurcatura vazand atatia petitori, nu stia cum sa-i poata departaja, fiecare nobil  era cel mai bun din neamul lui si cum sa compari  pe cineva din familia Audio cu altcineva din familia Foto, Electrocasnice sau Gadget. Singura solutie parea organizarea unui turnir  in care sa-si prezinte fiecare atributele si chiar asta s-a hotarat Imparatul sa organizeze. 
  S-au infruntat timp de patru zile cavalerii veniti din toate regatele iar in finala au ramas cei mai buni: cavalerul Televizor Smart 3D Curbat LED Samsung  si cavalerul  LENOVO ThinkPad .
    Ambii umblau cu nasul pe sus siguri de reusita lor, iar slugile nu mai stiau de-i zi sau noapte tot aducand imbunatatiri accesoriilor sau dandu-i cu tot felul de lotiuni.  De atata lustruit carcasele lor luceau de, la soare te puteai uita dar la dansii ba, iar stecherele erau ascutite brici in asteptarea confruntarii finale.
    Suna trambitele anuntand inceputul turnirului, cavalerii ies in arena inarmati cu stecherele ascutite, se saluta dar prin difuzoare lor Dolby se aude un zumzet usor: se impung verbal.
– Eu voi castiga sunt curbat, am 3D, tehnologie LED, sunt Smart TV, am diagonala 190 cm.
– N-ai aflat pana acum ca nu marimea conteaza? Eu am diagonala 14.0″ dar fac parte din familia procesorului Intel Core i7 si am o viteza de 2100 MHz, am doua nuclee, am capacitate SSD 256GB si o capacitate de memorie de 8192 MB. Sigur eu voi fi cel care va castiga mana domnitei.
    In tribune curtenii incep sa dea semne de nervozitate si se intreaba oare cand vor incepe confruntarea fizica, ca doar au trecut cinci minute de cand se uita degeaba la cavaleri si ei se inteapa ca doua doici batrane.
   Un zumzet strabate tribuna: 
– A disparut domnita!! 
  Curtenii soptesc ca ar fi fugit cu cavalerul XBox care avea un design nou imbunatatit si oferea doamnelor de la curte o  experienta completa de gaming si divertisment. 
  Imparatul s-a facut rosu la fata de furie si s-a retras fara un cuvant. 
 E adevarat ca Domnita avea instalate cateva jocuri, dar nimeni nu le-a bagat in seama, le-au considerat doar o toana trecatoare. 
Daca vreti sa aflati sfarsitul povestii va trebui sa va abonati la newsletterul imparatiei: 

4 comentarii la „Domnita imparatiei Dwyn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.