Ajutor VEGIS!!! Merit numai produse naturiste!!!!

Ajutor VEGIS!!! Dintotdeauna am fost o arma secreta pentru femei, dar acum nu mai inteleg nimic. Indiferent de culoare sau lungime am inspirat mereu mister, senzualitate si fiind blond am creat chiar prejudecati la adresa inteligentei sau moralitatii celei pe care o servesc.
      Oare cum am ajuns sa concurez mopul?
     Uite azi de pilda, Ea s-a trezit si-a fugit repede sa faca cafea, a fumat doua tigari inainte si doua dupa, de mancat n-a mancat  nimic si eu aveam atata nevoie. Cand am iesit din bucatarie ma clatinam ametit si afumat, daca mai stateam mult acolo ma mai paraseau cateva fire, devenite deja dependente. Ea s-a oprit la baie unde a inceput sa ma perie brutal iar eu am inceput sa strig:
– Au, ma doare!!Ma poti smulge sau rupe, nu-mi ajung varfurile despicate????
     As, parca m-ar auzi, s-a trezit tarziu, a pierdut o jumatate de ora in bucatarie si acum se grabeste pentru ca a intarziat la serviciu.
– Pieptana-ma inainte sa ma perii si nu ma mai prinde iar in coada, ca presiunea nu-mi face bine!     
      Am vazut aseara un film vechi si in el era o fata ce-si pieptana parul de 100 de ori pe zi, nici nu-mi imaginam ca se poate asa ceva. Ea n-a inteles mesajul, suferea din dragoste alaturi de eroina, pe mine care sufar lipit de Ea, nu ma intelege. N-a inteles nici cand iubitul eroinei se juca cu parul ei sau cand l-a sarutat.
Pe mine cine sa ma sarute??? Mi-e frica si sa ma uit  la mine in oglinda. Degeaba ma spala zilnic, daca nu are sampoane delicate. De unde si-o lua detergentul ala alcalin sau cu alcool? Mie nu-mi place alcoolul, chiar daca Ea se da in vant dupa el. Si cine o indemna-o sa se vopseasca intruna in culorile astea fioroase??                                 
      Am visat azi noapte ca ma rasfata cu produse naturiste, imi deschisese nuanta cu un ton folosind doar musetel,  ma spala cu sapun de Alep
ca sa nu mai am matreata, imi aplicase o masca cu ulei de  argan
si nu m-a mai uscat cu foenul, ci m-a prins elegant intr-un turban.
    De la  uleiul  de Argan, adevarat elixir folosit de mii de ani de catre frumoasele Marocului eram hranit, nu mai aveam niciun fir uscat, tocit, fragil sau incurcat, eram lucios nu tern si foarte matasos. Miroseam divin si aveam niste onduleuri fermecatoare si Ea ma pieptana cu un pieptan din lemn, apoi cu o perie din par natural, ca sa nu ma mai electrizez.
     Si apoi a venit El si s-a jucat cu mine si m-a sarutat .
     Off! Ce vis frumos!!
     In sfarsit mi-am dat seama ca am nevoie de ajutor specializat pentru a avea un aspect ingrijit si a fi sanatos. Aceste atribute se pot capata prin folosirea unor produse adecvate, naturiste precum si printr-o alimentatie sanatoasa, care sa contina multe vitamine si minerale. Ea acorda corpului un interes mai mare numai atunci cand se imbolnaveste si cere de fiecare data medicului, cosmeticienei sau coafezei un remediu care sa poata suspenda simptomele bolii cat mai repede, fara sa fie interesata de vindecarea reala si profunda. Nu constientizeaza ca a avea un corp si o minte sanatoasa sunt cele mai mari realizari ale vietii si ca succesul in viata depinde de aceasta. Sanatatea este o mare realizare personala si imbolnavirea este cel mai mare neajuns.
     Pe mine nu m-a bagat in seama, desi a vazut ca ma sufoc si pierd o gramada de fire pe zi, dar pe El sigur il va asculta, il iubeste taaare mult, mai mult decat pe mine. Sigur se va abona la newsletter si imi va cumpara produse din oferta Vegis, chiar mai multe decat indraznesc eu si sa visez. Ea e asa de desteapta si stie asa de multe, sunt sigur ca o sa ne surprinda si cu ceva suplimente alimentare atat pe mine cat si pe prietena mea Epiderma. Ea isi doreste tare mult un unt de corp, de la un timp e cam uscata si lipsita de elasticitate.
Vreau sa fiu viguros, stralucitor, lung, sa fiu tuns, coafat si sa inspir pasiune.
 Nu-i asa  ca meritam numai produse naturiste ?

12 comentarii la „Ajutor VEGIS!!! Merit numai produse naturiste!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.