Ziua ninge, Noaptea ninge, Dimineata ninge iara,…….Suntem toti la schi afara!

       Avem planuri peste planuri pentru iarna asta, vrem sa mergem la Piata de Craciun de la Viena si de acolo cateva zile la Zeel am See sau Kaprun, inca nu-i hotarat. 
    In schimb deja urmarim prognoza meteo si  am vazut ca de doua saptamani a venit un front de aer rece in muntii austrieci si campioni au fost ghetarii Kaprun si Molltal, unde a cazut peste 20 cm de zapada proaspata numai intr-o zi. Ghetarii din Tirol se bucura de semnificativ mai putina zapada, desi nu-i timpul pierdut. 
      De ce Austria ? Va spun un singur cuvant – gemutlichkeit. Insumeaza totul : divertisment diversificat, partii excelente, ospitalitate, posibilitati nelimitate pentru toti amatorii sporturilor de iarna.
     Sunt si la noi statiuni foarte frumoase, dar mai avem mult de invatat la capitolul turism si nici clima nu ne ajuta cu zapada suficienta in fiecare an, desi tunurile incearca sa suplineasca neajunsul.
     Pentru a schia anul acesta, trebuie sa tin cont ca Iris- fetita mea, a mai crescut si ii trebuie alt echipament. Asta e o mare problema, cumparam in fiecare an daca nu toate articolele, cel putin jumatate, asa ca mereu studiem ofertele magazinelor online si suntem bine informati.
     Asa am gasit in acest an echipamente pentru ski si inca  la un pret redus. De anul trecut Iris a crescut cam 15 cm, asa ca ii trebuie alt costum de ski. Deja se incadreaza in XS de la femei si tot cautand pe site am gasit doua perechi de pantaloni de ski Dainese.
Ramane ca Iris sa se hotarasca la model.
   Amandoua perechile costa acum 250 si sunt reduse de la 450, adica 45%. Daca la pantaloni nu se hotaraste, la casca ski a ales din prima.
 Vacuta are un mare admirator in ea.
    Pana si aceasta este la reducere este la 199 lei din 400, iar am economisit de data asta chiar 50%, asa ca nu mai ramane decat sa rezervam vacanta.
                                       Dar ninsoarea încetează, norii fug, doritul soare 
                                       Străluceşte şi dismiardă oceanul de ninsoare.

Un comentariu la „Ziua ninge, Noaptea ninge, Dimineata ninge iara,…….Suntem toti la schi afara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.