Un plus de umor modei

     
     

             In noua colectie, Sheinside aduce un plus de umor modei, o initiativa apreciata de catre fanii fashion. Personaje animate de la Disney: Mickey Mouse, Donald Duck, Minnie Mouse sau din Familia Simpson -cel mai prolific serial de animatie american, Snoopy si Charlie Brown din cea mai cunoscuta, populara si influenta banda desenata, se regasesc pe bluze, camasi, pulovere, jeansi, colanti.
               Mai nou datorita fetitei mele, am ca preferati pe cei din Adventure Time, un serial de desen american pentru televiziune, creat de Pendleton Ward și produs de Frederator Studios pentru Cartoon Network. Desenul animat focusează pe aventurile a doi prieteni foarte buni, Finn băiatul uman și câinele Jake cu puteri magice, care locuiesc în tărâmul Ooo.
      Finn este un băiat care nu iubește nimic mai mult decât să meargă în aventuri și va ajuta pe oricine are nevoie, dar fiind atât de plin de energie, el are probleme în situații care necesită să facă alte lucruri decât combaterea monștrilor.
       Jake este cel mai bun prieten al lui Finn, un câine cu puteri magice, care poate să se întindă sau micșora la orice formă sau dimensiune. El are 28 de ani (în anii magici ai câinilor). Acționează ca un confident și mentor pentru prietenul său energic (deși, uneori, el dă sfaturi oarecum șmechere), și va lupta mereu alaturi de el.

              Cu aceste doua personaje am gasit acest minunat pulover la pretul de US$20.67, fiind redus de la  US$25.67.
si tot  rasfoind paginile  siteului am gasit si doua perechi de colanti cu urmatoarele preturi:

US$20.67

 US$16.50

US$23.33  US$19.17
Cel mai mult m-a amuzat costumul de baie cu Imparatul Ghetii si Gunter, care este perfect pentru mine. Pretul acestuia este de US$15.50, redus de la US$19.67.

      Daca nu stiti ei sunt alte doua personaje secundare ale aceluiasi desen animat. 
      Împăratul gheții – urmărește un singur lucru: să-și găsească o soție, indiferent prin ce mijloace,iar 
Gunter este numele dat de Împăratul gheții tuturor supușilor lui pinguini, dar îl pronunță diferit în funcție de personalitatea pinguinului.
     Cu acest costum de baie sunt sigura ca ma voi face remarcata la piscina si asa imi pot exprima personalitatea jucausa, deschisa si nonconformista.
Pentru a achizitiona aceste  patru produse am avut nevoie doar de US$71,84 si astfel am economisit US$17,5.

Let’s Start the Adventure Time !       

                





Welcome To The World Of Cartoons!

25% OFF for the cartoons apparels!

Code:Cartoons25

Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!!

4 comentarii la „Un plus de umor modei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.