Let’s Party!!!!!

    
      In acest an am inceput cam devreme sa ma pregatesc pentru serbarea de Craciun a clasei a 8-a D, voi fi iar organizatorul evenimentului. Pe langa serbarea clasica copii au vrut si un concurs de  karaoke care sa includa neaparat colinde.
     Am inchiriat locatia ideala care are jocuri de lumini: lasere, moving head-uri, proiectoare, lumini dinamice, globuri oglinzi, stroboscop, par leduri, am descarcat muzica de pe net, am gasit sa imprumutam un set de karaoke cu boxe puternice, cu amplificator incorporat ce produc un sunet minunat, iar pentru aperitive voi hotari in apropierea datei. 
      Au mai ramas de ales premiile concursului de karaoke. Dupa ce am vorbit cu cativa parinti ne-am hotarat sa facem niste tricouri personalizate. Pentru aceasta fiecare copil si-a facut un selfie pe care mi l-a trimis pe adresa de mail. Binenteles ca este o surpriza si nu am deconspirat motivul adevarat al pozelor, le-am spus decat ca o sa fac un album al clasei, deoarece acesta este ultimul an pe care-l mai petrec impreuna. Cu ajutorul unui program de editat am obtinut niste poze sepia in stilul Pop Art. 
       Mai ramanea sa caut un magazin online care sa-mi poata transfera aceste poze pe tricouri, asa ca am inceput sa intreb prietenii. Magazinul online Kaki mi-a fost recomandat de un impatimit montagnard care se aprovizioneaza de aici cu articole de camping si supravietuire.
       M-am uitat pe oferta de tricouri, am vazut tricourile imprimate fosforescente si am stiut pe data ca voi apela la ei.
      Tricourile pe care se face termotransferul sunt de bumbac, se poate alege culoarea lor  precum si imprimeul. Tot aici am mai vazut si niste bratari luminoase pe care copii stiam ca o sa le adore, asa ca am comandat si de acestea.
        Totul a fost extrem de simplu, i-am contactat telefonic si am trimis pozele prin e-mail si acum le asteptam sa vina. 

        Daca sunteti din Bucuresti puteti sa le vedeti produsele la: 
MAGAZIN „Unirii”: 
sau 
MAGAZIN „Gara de Nord”:

Un comentariu la „Let’s Party!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.