How to Quickly Prepare for an iPhone6?

        Don’t be nervous, don’t be flustered, don’t be scared, be prepared..……Quickmobile a adus iPhone 6 in Romania si nu oricum…….he moves quickly.
    Pe 9 septembrie s-a lansat la Centrul Flint din California noul model iPhone6, prezentat de catre directorul general al companiei Tim Cook. Tot atunci a inceput si isteria, toti vor sa-l aiba, asa ca Apple nu reuseste sa faca fata comenzilor venite din partea atator pasionati de tehnologie. Operatorii de telefonie mobila care vor sa vanda telefoanele au intampinat aceleasi probleme. S-a anuntat ca vanzarile vor incepe din data de 19 septembrie, iar platforma online a producatorului american s-a blocat din cauza traficului urias inregistrat de utilizatori, asa ca nu am putut intra pe siteul celor de la Apple decat acum cateva zile. Am cautat curioasa pe site, sa vad ce preturi sunt in Romania si …vad ca Romania nu-i pe lista. Nu-i nimic, ma duc pe Spania si vad preturile: iPhone 6 incepand de la 699 euro si fratele mai mare iPhone 6 Plus incepand de la 799 euro. E drept ca l-as vrea, dar nu dispun de atatia bani, dar ipotetic vorbind, daca castig peste noapte la loto, poate sa mi-l ia un prieten care lucreaza in Spania. Acum ca m-am linistit oarecum, fac ce face tot romanul: cauta pe youtube sa vada cum arata, cum se comporta si pe urma discut cu prietenii despre specificatiile tehnice banuite mai mult. Toata lumea-i doxa de informatii culese de pe net, niciunul insa nu a vazut si nici n-o sa vada asa ceva in scurt timp. Eu deja stiu ce sa-i scriu lui Mos Craciun ca vreau sa gasesc sub brad si la fel ca mine spera si susspina si prietenii mei. Acum daca castig inainte de Craciun la loto, nu-i bai, o sa gasesc eu altceva sa-i cer Mosului.
     Saptamana trecuta cand eram cu prietenii la o cafea, vine Vali cu o veste tare. Bomba e, ca a aflat unde se poate comanda in Romania noul telefon. El ca si mine si alti prieteni e abonat la blogul lui Chinezu si tocmai ce postase el pe blog informatia pretioasa. 
          Vali ne intreaba; 
– Ghici unde? Am o intrebare ajutatoare, ca doar nu va spun asa, de-a dreptul. Cine sunt cei care aduc primii in tara produsele Apple?
  Am raspuns toti in cor – Quickmobile.
– Daaa!!!

     Dupa ce am aflat, ne-am mirat toti cat de tute am fost sa nu ghicim si singuri. Binenteles ca Quickmobile au fost cei mai rapizi si intr-o clipa toata lumea a intrat pe net, sa caute mult ravnitul telefon. Am vazut ca aveau pe stoc toate modelele si chiar ca au onorat toate pre-comenzile din ziua lansarii pana acum. Fiecare dintre noi si-a ales modelul si culoarea. Mie mi-a placut din prima iPhone 6 128GB 4G auriu si faceam calcule cam cati bani imi mai trebuia ca sa-l pot cumpara. Din pacate cam prea multi, dar nu se stie niciodata.

      Vali care deja studiase toate modelele de pe pe site, nu ne lasa in pace: 
– Bai, ei sponsorizeaza si un super concurs pe blogul Chinezului, in care castigi chiar primadona momentului – iPhone6.
      Noi in cor, deranjati : 
– Fugi de aci!! Lasa-te de bancuri!
– Nu va mint, e adevarat! Uitati-va pe blog.
     Acum am intrat toti ca la comanda pe blog si am ramas cu gura cascata. Era adevarat. Chiar va exista un norocos care se va bucura in curand de iPhone 6, primul roman fericit. Rotitele ni se invarteau in continuare, din 7 persoane 3 avem blog, adica sanse la telefon. S-a spart urgent gasca, ne-am fofilat fiecare spre casa, cu gandul articolului castigator in minte. Acum eu sper sa fiu eu marea castigatoare, la fel si ceilalti. Oglinda, oglinjoara, fa sa fiu eu prima cu iPhone 6  din tara.

 Puteti si voi sa participati la aceasta campanie. 
Spor la scris!
   

2 comentarii la „How to Quickly Prepare for an iPhone6?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.