Hobby si arta creativa cu Mustash

Hobby si arta creativa cu Mustash

Hobby si arta creativa cu Mustash

     Totul a inceput cu dorinta lui Iris- fetita mea, sa facem de Craciun niste felicitari speciale pentru cei din familie, cum vazuse intr-o revista. Asa a inceput pasiunea nostra pentru tehnica quilling, cu o lingurita de inghetata in loc de betisor de rasucire, cu benzi de hartie taiate de catre noi, mai mult strambe decat drepte, cu un lipici care se incapatana sa nu lipesca nimic in afara de mainile noastre, cu  penseta de sprancene inaintata la rang artistic, sabloanele mele vechi de la geometrie, dar cu multa pasiune si dorinta de a-i bucura pe cei dragi si a le darui ceva facut de noi, care sa fie o investitie sentimentala, nu una financiara.

     Primele noastre felicitari au fost un real succes, chiar daca nu erau perfecte, toata familia le-a apreciat si pus la loc de cinste in vitrine. Bunica le-a si inramat si acum stau pe perete alaturi de pozele familiei, asa ca prima noastra felicitare sta intre poza de la botez a lui Iris si cea din prima zi de scoala.

      Cu acest succes ne-am simtit obligate sa continuam si am marit aria evenimentelor cand le daruiam precum si numarul fericitilor posesori. Am depasit si aria familiei si i-am inclus si pe prieteni sau vecini, ne-am cumparat carti si am descoperit ca exista instrumente, accesorii specifice acestei activitati precum si  magazine specializate in aceste articole hobby craft..
De  Mustash am aflat de pe Facebook, apoi  de acolo de magazinul online si apoi de cel offline aflat acum pe Calea Grivitei nr37. L-au recomandat materialele bune pentru artisti,el fiind importator direct al acestora din: Anglia, Germania, Danemarca, Ungaria, China, Polonia.

   In 2012 au avut un concurs interesant pe Facebook  „Hoinareli prin arta romaneasca”, unde am participat si eu propunandu-l  pe Andrei Ghenie cu al sau „The Blue Rain” pentru starea contrastanta dintre eroziune,fluiditate,claritate.

 Surprinzator pentru mine a fost ca postarea mea de atunci a fost  bine apreciata si chiar am castigat locul doi, astfel avand prilejul de a ne intregi in acel timp provizia de materiale de exprimare artistice: panze si culori acrilice. Noile tablouri ne-au imbogatit casa si sufletul iar doamna profesoara de desen a ramas uimita de preturile mici practicate de magazin, asa ca in final furnizorul de materiale pentru orele de desen a fost prietenul nostru Mustash.

 In februarie, cand am avut drum la Bucuresti am vizitat si magazinul ofline de unde am ales diferite nuante de hartie si alte  materiale  si accesorii pentru noul nostru hobby –quilling iar in primavara de 1 Martie am facut un nou set de felicitari .

 
 De aceasta data am avut langa noi o prietena care fusese incantata la primirea unei felicitari de ziua sa si care a dorit din tot sufletul sa invete  sa faca astfel de minunatii. Se pare ca am fost niste profesoare foarte bune, deoarece eleva noastra ne-a depasit curand, dovedind o imaginatie si o indemanare mai mare decat a noastra si ia uitati ce minunatie de felicitare a facut.
 

      De atunci nu exista eveniment important pe care sa nu-l sarbatorim prin decorarea unor felicitari si mai nou incercam sa combinam quillingul cu pictura. La Nijikonul de anul acesta am observat un stand de figurine 3D inspirate din animeuri, o idee grozava. Ca la orice forma de arta, limita este doar imaginatia.

Nu-ti fie teama sa visezi!
      Orice hobby artistic ai avea, Mustash te poate aproviziona cu materiale de calitate la preturi imbatabile.
          In curand va urma:
“Saptamana reducerilor la materiale pentru artisti incepe pe 21 noiembrie si se termina pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday”,
 asa ca nu pierde ocazia de a-ti plasa  comanda, poti cumpara cu aceasta ocazie de aceiasi bani mai multe articole, deci vei avea mai multe prilejuri de a te manifesta artistic.
 

„Lumea poate fi salvata prin arta. Artistul face, in fond, jucarii pentru oameni mari!”
Constantin Brancusi
NISIP KINETIC SAND DE MODELAT, 6 FORME PENTRU MODELAT, ROSU, 1000 G
NISIP KINETIC SAND DE MODELAT, 6 FORME PENTRU MODELAT, ROSU, 1000 G
Kinetic Sand 900grame Mov
Kinetic Sand 900grame Mov
Origami Superdistractiv 2
Origami Superdistractiv 2
Joc Origami - Animalute salbatice
Joc Origami - Animalute salbatice

5 comentarii la „Hobby si arta creativa cu Mustash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.