Decoratiuni de Halloween

          Chiar daca nu este o sarbatoare neaos romaneasca, am adaugat Halloweenul in calendarul nostru, deoarece niciodata nu-s prea multe zilele cand ne bucuram impreuna. Numele, Halloween, ii provine din engleza, de la expresia  All Hallows’ Even, numele sarbatorii crestine a tuturor sfintilor care dupa cum stii se serbeaza in seara de 31 octombrie. In Romania nu se obisnuieste colindatul cu „Trick or Treat?” ( Ne dati ori nu ne dati?, un fel de amenintare ca daca nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsa), nu se organizeaza nici parade sau carnavaluri, dar asta nu ne impiedica sa facem mici petreceri, sa ne costumam si sa ne accesorizam casa cu simboluri. Noi vom sculpta un  jack-o’-lantern din dovleac si il vom aseza la fereastra, dar pe langa acesta vreau sa accesorizez cu diferite simboluri si casa.
       Am gasit ceea ce cautam in magazinul online Dwyn Shop, pe care mi l-a recomandat o prietena ca avand preturi avantajoase, fiind serios, eficient si cu o vechime de 10 ani. Sotul ei i-a facut cadou o masina de spalat vase de pe acest site, iar dimensiunile masinii nu s-au incadrat in bucatarie, asa ca ea a returnat-o pentru o alta  mai mica, toata actiunea petrecandu-se in aceeasi saptamana. Ea se putea retrage din acest contract chiar daca nu alegea alt produs, fara sa specifice motivul, singura conditie fiind sa faca aceasta renuntare la cumparare in 14 zile printr-o  declaratie neechivoca, ca de exemplu: scrisoare trimisa prin posta la SC Dwyn Electronics SRL (www.dwyn.ro), Str. Dr. Thoma Ionescu, nr 9, Sector 5, Bucuresti, fax 021 569 70 91 sau e-mail retur@dwyn.ro.
     Am ales usor produsele dorite din magazin ducandu-ma in categoria produse la  jucarii, copiii, bebe  si aici la jucarii educative unde au o serie intreaga de elemente fosforescente pentru a face casa un spatiu distractiv si educativ. Am adaugat in cos produsele dorite: stichere fosforescente infricosatoare  pentru a aranja camera scary
si un set de pixuri fosforecente magice pentru a putea da stralucire proprie desenelor, posterelor, cartilor si caietelor.
     Tot la jucarii educative am vazut o vopsea SketchPaint care transforma orice suprafata intr-o tabla uscata pe care apoi se poate scrie cu markere si sterge.
     Mai mult de atat, daca este aplicata cu alta vopsea MagnetPaint atunci totul devine posibil: copilul poate pune magneti, desena si scrie pe aceasta suprafata.
     Asa nu voi mai avea nevoie de  tabla traditionala care-mi obtura spatiul in casa si pot folosi chiar eu suprafata pentru mesaje sau pot face sistematizari.
     Am adaugat toate produsele in cos, am mers la casa unde am completat modul dorit de transport,  de plata si adresa de livrare. Exista si un magazin fizic de unde as fi putut sa ridic produsele daca as fi locuit in Bucuresti sau chiar sa cer livrarea lor acasa gratuita  in aceeasi zi, dar eu locuiesc in provincie, asa ca nu pot achizitiona produse decat online si cu transport prin curier in cadrul retelei Cargus.
      Deoarece am comandat acestea dis-de-dimineata, cred ca maine voi primi coletul cu produsele dorite, iar seara ne vom apuca sa decoram casa.

3 comentarii la „Decoratiuni de Halloween

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.