Calorifer electric cu ulei Albatros

calorifer electric cu ulei
 Brrr! De ieri s-a schimbat vremea, a inceput sa ploua, bate si vantul, asa ca a scazut imediat temperatura din apartament. O sa mai treaca ceva vreme pana va baga RADET agent termic, asa ca trebuie sa ma orientez la o alta sursa de caldura. E cazul sa-mi cumpar un panou radiant electric cu unde infrarosii, o aeroterma, o soba mobila pe ulei sau un calorifer electric pe ulei, asa ca m-am apucat sa caut pe net.  In timpul sezonului rece este necesar sa ai un sistem de incalzire de calitate care sa realizeze un mediu cald intr-un timp scurt si fara a consuma prea multa energie. Solutia ideala este un calorifer electric cu ulei practica si usor de manevrat. Daca te gandesti sa cumperi unul pentru casa ta, afla aici tot ce trebuie sa stii despre ele.

Calorifer electric cu ulei

Un calorifer electric cu ulei (radiator electric cu ulei) este un aparat de uz casnic conceput pentru a incalzi o camera sau un mediu. Este practic un emitator termic care are rezistente electrice care servesc la deplasarea fluidului termic (ulei) in interior. Circuitul sau inchis permite transmiterea caldurii catre intreaga suprafa tametalic aa aparatului si, la randul sau, incalzeste mediul locului in care este amplasat.

De ce sa cumperi un calorifer electric cu ulei?

Lumea aparatelor de incalzit este foarte larga. Cu toate acestea, printre diferitele solutii posibile de pe piata, radiatoarele de ulei ar trebui evidentiate, deoarece acestea ofera multiple avantaje fata de alte modele sau optiuni. Ele sunt un sistem foarte eficient care permite o caldura mai durabila in camere. Un calorifer electric cu ulei se caracterizeaza prin conservarea foarte buna a caldurii chiar si dupa oprire (aproximativ 45 de minute). Acest lucru se intampla deoarece atunci cand lucrezi cu un fluid fierbinte, cum ar fi uleiul, aparatul nu se raceste complet pana când lichidul nu o face mai intai. Cel mai bun dintre toate, functionarea in acest fel economiseste energie, ceea ce inseamna ca pe termen lung economisiti bani.

Un alt motiv pentru care este o idee buna sa cumperi un radiator cu ulei este ca acestea sunt dispozitive silentioase. Ele nu emit niciun fel de zgomot in timp ce functioneaza, spre deosebire de alte sisteme de incalzire care emit zgomote mici. In plus, este un dispozitiv foarte usor de transportat, deoarece acestea incorporeaza de obicei roti in partea inferioara pentru a le duce dintr-o camera in alta, oriunde ai nevoie de sursa de caldura.

Calorifer electric cu ulei Orion OOR-11 2500 W 11 elementi 3 trepte Termostat ajustabil Alb OOR-11

Calorifer electric cu ulei Teesa TSA8036 2000 W 9 elementi, Termostat reglabil, Alb TSA8036

Calorifer electric cu ulei Teesa TSA8035 800 W 7 elementi Alb TSA8035

CALORIFER ELECTRIC CU ULEI 9 ELEMENTI 2000W TESY cb 2009 e01r

 
       Am vazut diverse promotii, asa ca le-am accesat imediat. Caloriferul electric mi se pare cea mai buna solutie pentru mine, incalzeste camera mult mai eficient fata de o aeroterma sau un convector si degaja caldura si dupa ce este scos din functiune.
         Am gasit Calorifer electric cu ulei Albatros la 177,9 lei.
 
Caracteristici:
 
  • Tip radiator -ulei;
  • Putere maxima -2500W;
  • Trepte de putere -3;
  • Numar de elementi -11;
  • Role pentru deplasare;
  • Termostat reglabil;
  • Maner incorporat;
  • Loc infasurare cablu;
  • Alimentare 220-240 V;
  • Dimensiuni -57x48x14,5 cm;
  • Culoare – alb177,9

Calorifer electric Albatros RA-11ST, 2500W, 11 elementi, 3 trepte (Alb)

Pretul este foarte bun, are 11 elementi, 2500 W, 3 nivele de putere si incalzeste optim o camera de max 60 mc. Este un produs Albatros si are 24 de luni garantie. Este perfect pentru mine.
 
L-am comandat! 
Calorifer electric Albatros RA-13T, 3000W, 13 elementi, 3 trepte (Alb)
Calorifer electric Albatros RA-13T, 3000W, 13 elementi

Calorifer electric cu ulei Taurus AGADIR 1500, 1500 W, 7 elementi, Modul ECO, Functie anti-inghet (Negru)

Calorifer electric cu ulei Home IS00002842, 1500 W, 7 elementi, 3 trepte de putere, Termostat (Gri)

Calorifer electric Heller HRO 2009, 2000W, 9 elementi, 3 trepte (Gri)

    Cum se alege un calorifer electric cu ulei?

Pe piata vei gasi diferite radiatoare cu ulei (calorifer electric cu ulei). Prin urmare, este important sa stii ce factori trebuie luati in considerare pentru a cumpara unul de calitate in functie de nevoile tale. Aici veti gasi acele aspecte cheie carora ar trebui sa le acorzi atentie atunci cand alegi unul.

Temperatura

Capacitatea de a controla temperatura este cheia in sistemele de incalzire. Nu numai pentru ca depinde de cat de placut este mediul, ci si de cheltuielile cu energia. Prin urmare, ar trebui sa te asiguri ca alegi un model care are un termostat, deoarece acesta este dispozitivul care iti va permite sa controlezi gradele de temperatura. Tipul de termostat poate varia in functie de model. Si in functie de care include, poti controla mai multe sau mai putine aspecte legate de temperatura. De exemplu, exista termostate care au un limitator, astfel incat temperatura sa nu creasca peste anumite grade. Si mai sunt si altele care au chiar o interfata pentru a seta exact temperatura dorita.

Niveluri de putere

Un alt aspect cheie pe care ar trebui sa-l evaluezi este puterea radiatorului. Acest lucru ar trebui sa fie suficient pentru spatiul pe care doresti sa il incalzesti Prin urmare, este recomandat sa faci un calcul inainte de a alege un model. Regula de baza este de 100 de wati pe metru patrat, desi, daca ai de-a face cu spatii mari, cu tavane inalte, este mai bine sa faci calculul pe baza a 120 de wati pe metru patrat. Acest lucru inseamna ca un radiator de ulei de 500 W va servi doar pentru incalzirea spatiilor mici, cum ar fi o baie sau o camera mica. Un radiator de ulei de 1000 W va servi pentru incalzirea unei incaperi ceva mai mari, desi cele mai comune modele sunt 1500 W. Desigur, daca esti in cautarea unui radiator de ulei puternic, ar trebui sa cumparateri unul cu mai multi wati. Daca cumperi un radiator cu ulei de 2000 W sau mai mult, cel mai bine este sa ofere mai multe niveluri de putere. In acest fel il poti regla in functie de necesitatile spatiului in care plasezi radiatorul sau in functie de temperatura exterioara.

Consum

Când vine vorba de sistemele de incalzire, consumul este intotdeauna o preocupare care ne vine in minte pentru noi toti. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca este posibil sa gasesti un radiator de ulei cu consum redus pentru a reduce costurile. In general, aceste echipamente de incalzire au termostate si niveluri de putere diferite, astfel incât, intr-un mod foarte simplu, utilizatorul sa poata controla caldura emisa in functie de necesitatile necesare in fiecare moment sau camera. O modalitate de a te asigura ca ai un racitor de ulei cu consum redus de combustibil este sa acorzi atentie functiilor sale. De exemplu, daca alegi un radiator cu ulei programabil, il poti seta sa se opreasca odata ce camera atinge o temperatura confortabila sau sa se aprinda cu câteva minute inainte de a ajunge acasa.

Portabilitate

Daca doresti un sistem de incalzire pe care sa il poti deplasa dintr-o camera in alta, ar trebui sa lasi deoparte radiatoarele de ulei montate pe perete si sa te concentrezi pe cele portabile (care sunt majoritatea). De fapt, acesta este unul dintre marile avantaje ale acestor echipamente, ca le poti folosi in camere diferite in functie de nevoile tale. in acest moment. Pentru aceasta, este esential ca radiatorul sa incorporeze roti, deoarece transportul va fi mult mai confortabil. In acest caz, dimensiunea poate juca si un rol. Si, evident, va fi mai usor sa muti un radiator mic de ulei decat unul mare. Cu toate acestea, acest lucru va depinde de dimensiunile spatiului pe care trebuie sa il incalzesti.

Sistem de securitate

Aceste calorifere electrice cu ulei sunt unele dintre cele mai sigure sisteme de incalzire. Cu toate acestea, merita luate masuri de precautie, deoarece acestea sunt produse care manipuleaza fluide termice, in acest caz ulei. Majoritatea acestor dispozitive au un sistem de deconectare automata care se activeaza in caz de suprasarcina. In plus, este important sa acorzi o atentie deosebita calitatii materialelor de fabricatie ale radiatorului, in special cablurilor acestuia. Acestea trebuie sa fie de o calitate excelenta, rezistente si foarte bine acoperite. Ca o masura suplimentara de siguranta, se recomanda sa nu asezi niciodata aparatul langa obiecte predispuse la aprindere la foc, cum ar fi imbracaminte, perdele sau alte echipamente electrice.

Calorifer cu ulei Taurus Dakar 2000, 2000 W, 9 elementi
Calorifer cu ulei Taurus Dakar 2000 W, 9 elementi
Calorifer electric Home FLOR1000, 1000W, IPX2
Calorifer electric Taurus MASAI 1000, 1000 W, 9 elementi, Termostat reglabil, Protectie la supraincalzire
Calorifer electric Taurus MASAI 1000, 1000 W, 9 elementi
Calorifer electric Taurus Tallin 900, 900 W (Alb)

13 comentarii la „Calorifer electric cu ulei Albatros

  1. In cazul in care nu ai incalzire in casa este tare util. Imi amintesc ca aveam si eu unul acum ceva timp. Il tineam de rezerva pentru zilele in care nu mergea centrala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.