Bu Hu Huuu! Vine Halloween-ul…. cu reduceri la Sheinside!!

         Mai sunt 20 de zile pana la Halloween si inca nu te-ai hotarat in ce te vei imbraca?
Poate nu vrei un costum clasic: Catwomen, Batgirl, pirat, etc, costume de care vezi cu zecile in locatia unde vei merge, cumparate toate din putinele bouticuri care indraznesc sa comercializeze asa ceva.
       Tu decat vrei sa mergi  intr-un club, sa te distrezi, dar imbracata cu ceva funny, putin scary care sa aiba un  stil exclusivist si sa fii unica. Vrei cu siguranta ceva ce sa taie respiratia, o skull mania, cu simboluri macabre, care si in moda de zi cu zi a devenit o necesitate, vrei o imbinare a artei cu moda.      Aceasta skull manie putin agresiva a reusit sa implice si continua sa implice staruri de la Hollywood. Totul a inceput cu regretatul Alexander McQueen, inainte de el era un simbol rezervat modei dark si metalistilor: haine pentru tipi duri si fete rebele. El a inceput sa le puna peste tot incepand de la inele la pungi, dar simbolul sau prin excelenta ramane esarfa cu cranii imprimate.
       Asa m-am gandit si eu sa compun o tinuta alegand de pe siteul Sheinside: incepand cu o esarfa skull, in stilul Alexander McQueen.
        Pretul ei este de US$10,33, dar in aceasta perioada este redusa  la US$8,66.
     Sheinside a reinterpretat craniile  adaugand  ca la aceasta bluza culori vii si imprimeuri desprinse parca din cartea lui Stephen King (IT – orasul bantuit T), astfel ca acest simbol devine un must have pentru o fashionista adevarata. Si acum ma cutremur cand imi aduc aminte de creatura IT, care apare sub forma unui clovn sadic numit: „Pennywise, clovnul dansator” atunci cand atrage copii ca sa-i omoare, asa ca este potrivita pentru seara de Halloween.

     Bluza este din bumbac, one size, pretul este redus de la US$ 33, 33 la US$28,33, iar la ea as purta o pereche de blugi, nu orice fel, ci unii bleu, din denim, skinny, tot cu skull. 
    Acestia au avut pretul de US$ 30,33, dar acum sunt redusi la US$24,50.
     Pentru un plus de stralucire as adauga aceasta bratara din piele si  gablontzuri  aurii cu pietre cristal alb,  la pretul redus de la  US $7,26 la US$5,60.

 Va asigur ca avand o asemeanea tinuta veti fi sigur remarcate si veti cheltui si o suma mica de bani. In total articolele costa US$ 67,09 si ati economisit US$14,16. 


Fashion LoversIT IS SHEINSIDE ANNUAL SHOPPING CARNIVAL TIME.

3 Gifts For You !

Full Of Surprises!

1,Aha!Spooky Deal!(Oct8-Nov.2)

2,OMG!Endless Surprises!(Nov.3-Dec.1)

3,Whoopee! Upcoming 2015(Dec.2–Jan.3,2015)

3 comentarii la „Bu Hu Huuu! Vine Halloween-ul…. cu reduceri la Sheinside!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.