Arta creativa la o Mustash distanta

Arta creativa la o Mustash distanta

Arta creativa la o Mustash distanta

              Imi plac mustatile, dar sa nu intelegeti ca orice mustata. 

Nuuuu! Imi plac mustatile care imbogatesc semnificatia artei, asa ca „Mona Lisa cu mustata” a lui Marcel Duchamp,

 imi plac mustatile  lui Dali pentru ca sunt paranoice

si-mi place Mustash

pentru ca-mi da posibilitatea de a ma exprima artistic.

      Stiu ca nu am reale calitati, dar cand te chinuie artististul din tine si vrea sa iasa la iveala, nu ai ce sa-i faci decat sa-l lasi sa se manifeste. Criza mea artistica a inceput cu Iris, m-a mirat si intrigat indrazneala cu care folosea colajul si hartiile lipite la intamplare, desi era doar la gradinita. In mijlocul unui uragan de hartii imprastiate prin casa, am vrut sa fac ordine si sa canalizez cumva elanul creator, asa ca am inceput ambele sa avem ca  hobby artele creative bazate pe  tehnici cunoscute. Nu stiu daca am facut bine ca am stopat poemele ei creative, dar sigur casa noastra a fost usurata de a mai fi un nesfarsit camp estetic. Au scapat din invazie peretii si revolutia s-a mutat la sevalet, in caietele de desen si la masa de lucru, iar timpul a mai temperat-o.

     Am descoperit impreuna quillingul si am bucurat toata familia cu felicitari ingenios ornate. Am inceput cu o lingurita de inghetata in loc de betisor de rasucire, cu benzi de hartie taiate de catre noi, mai mult strambe decat drepte, cu un lipici care se incapatana sa nu lipesca nimic in afara de mainile noastre, cu penseta de sprancene inaintata la rang artistic, sabloanele mele vechi de la geometrie, dar cu multa pasiune si dorinta de a-i bucura pe cei dragi si a le darui ceva facut de noi, care sa fie o investitie sentimentala, nu una financiara.

 
       Mai apoi afland de Mustash, initial din pagina de Facebook, apoi de magazinul online si in final de cel offline de pe Calea Grivitei, ne-am putut aproviziona cu materiale si accesorii adecvate, la un pret imbatabil. Am atras de partea hobby-ului nostru si alti prieteni, iar ora de desen de la clasa lui Iris se desfasoara acum numai cu materiale procurate de la Mustash si aceasta datorita calitatii lor superioare, deoarece este importator direct din mai multe tari, dar si al preturilor scazute.
    Acum am aflat ceva senzational:
“De Black Friday 2014, Mustash ofera reduceri de pana la 70% (reale). Mari reduceri la panze, culori ulei si acrilice, pensule, articole creative”,
deci putem cu un buget mai mic sa facem fericiti nu numai membrii de familie, dar si prietenii si vecinii. Nu voi mai decora minimalist si nu ma voi mai supara cand dupa o zi intreaga de munca un amanunt pus gresit imi strica tot efectul. E drept ca bunica apreciaza si cele mai stangace exprimari, dar acum vom fi capabile sa realizam si opere mai complexe. De mult timp a venit Iris cu ideea de a amesteca quillingul cu pictura, dar inca nu am trecut la fapte. In fond in cazul ei revine la mixul de arta care se pare ca o caracterizeaza. Ar mai vrea sa incercam si tehnica servetelului, iar daca nu ar fi aceste reduceri nu cred ca am fi putut pune in practica totul  atat de repede.                                         
“Saptamana reducerilor la materiale pentru artisti incepe pe 21 noiembrie si se termina pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday”
    Orice hobby artistic ai avea, Mustash te poate aproviziona cu materiale de calitate la preturi imbatabile, asa ca nu pierde ocazia de a-ti plasa comanda, poti cumpara cu aceasta ocazie de aceiasi bani mai multe articole, deci vei avea mai multe prilejuri de a te manifesta artistic.
 
 
„Lumea poate fi salvata prin arta. Artistul face, in fond, jucarii pentru oameni mari!”
Constantin Brancusi

5 comentarii la „Arta creativa la o Mustash distanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.