Arde grasimile!

      Cunoastem toti beneficiile exercitiilor fizice ca fiind cheia pentru o viata sanatoasa. Sportul pe langa consolidarea muschilor, ligamentelor, tendoanelor si a densitatii osoase are si efect in stabilizarea apetitului, tinand sub control greutatea. El  permite arderea caloriilor,  imbunatateste starea de spirit combatand stresul, anxietatea, insomnia, deoarece produce endomorfine, hormonii fericirii.
      Vrei sa simti placerea de a fi in forma? Vrei sa fii fericit si sa-ti energizezi corpul?

“Evadeaza din cotidian si alege un stil de viata sanatos cu SportAddict!” 

     De obicei calitatile fizice ale fiecaruia il recomanda pentru anumite sporturi, deoarece fiecare avem potential diferit: 
– daca ai o coordonare buna poti alege sporturi ca baschetul, fotbalul, handbalul care au o interactiune directa cu mingea indiferent ca se realizeaza cu picioarele sau cu mainile;
– daca ai capacitatea organismului de a realiza un exercitiu fizic de-a lungul unei perioade prelungite poti alege sporturi ca alergari de jogging, fond sau cros unde se lucreaza la rezistenta;
– daca ai capacitati de extensie maxima a unei miscari la articulatii si de elasticitate musculara poti spune ca esti flexibil si poti alege gimnastica;
– daca ai capacitatea musculara de a genera o tensiune si de a invinge o forta care i se opune poti alege baseball, haltere;
– daca ai capacitatea de a te deplasa dintr-un loc in altul intr-un timp scurt, poti alege sporturi ce necesita viteza, ca de exemplu atletism.
 Cam multi de daca, dar daca nu ai nicio inzestrare atletica nativa???
      Propunerea mea este pentru cei care nu au capacitati deosebite ale organismului, dar vor sa faca exercitiu fizic, pentru a-si imbunatati calitatea vietii si vor in special sa arda grasimile. 
E o propunere prin care fiecare isi poate stabili propriul program de exercitii in functie de posibilitatile fizice si disponibilitatea orara. 

     Astazi exista o oferta mare de aparate si alte elemente care ajuta la antrenarea muschilor in propria casa, de la benzi mobile, biciclete fixe pana la steppere si gantere. Vreau sa va prezint aici cateva articole  de la Sportaddict si mai ales vreau sa va intreb daca sunteti abonati la newsletterul lor. Daca nu, am o propunere:

        “Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele de Black Friday de la SportAddict!”

    Va arat cum puteti arde grasimile cu ajutorul  a trei articole fitness, pe care ati putea sa le aveti in casa la un pret redus, daca veti fi pe faza de Black Friday.

Banda de alergat dhs 

     Totul se reduce la cat de multa energie consumati in total, puteti face exercitii fizice lent dar constant sau intr-un ritm mai alert. Am doua exemple, ambele raportate la aceasta banda de alergat:

– mergeti pe banda de alergare timp de 30 de minute. Rezultat: – 180 de calorii utilizate – 108 calorii de grasimi arse.
– alergati pe banda timp de 30 de minute. Rezultat: – 400 de calorii utilizate – 120 de calorii de grasimi consumate.

   Ai ca obiectiv un abdomen plat, perfect conturat? In acest caz iti recomand aceasta banda, este perfecta pentru intarirea muschilor abdominali si definirea siluetei. Dispune de un sistem de reglare cu numeroase pozitii, pentru un antrenament diversificat si pentru a arde grasimile mai accelerat. 
  
        Le puteti folosi la diferite exercitii: de brate, torace, spate, posterior si astfel va veti simti mai energici si mai relaxati. Ganterele ajuta la intarirea oaselor, la cresterea metabolismului, la cresterea rezistentei musculare, tonusului muscular, fortei si la o mai buna coordonare a corpului. Doamnelor  le  recomand ganterele deoarece sunt  folosite in cele mai eficiente exercitii pentru un  bust frumos. 
   Alegeti  articole sportive SportAddict  de Black Friday si veti putea face sport in orice moment intr-un mod simplu si ieftin.
Sa va mentineti in forma si …ardeti grasimile!

5 comentarii la „Arde grasimile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.