Tineretea fara batranete, obtinuta usor acasa

   Lumina se foloseste din antichitate in scopul vindecarii diverselor afectiuni,  cunoscandu-se efectele benefice ale luminii solare. Acum 100 de ani medicul Niels Finsen a construit un aparat de terapie cu lumina pentru a trata diverse afectiuni ale pielii, fapt ce i-a adus in 1903 Premiul Nobel pentru cercetarea sa.  De atunci au fost dezvoltate diverse procese de activare moleculara dependente de incidenta lungimii de unda si de energia luminii.
    In Romania a fost introdus din 2009, in clinici una din cele mai interesante si eficiente metode: metoda de fototermoliza fractionala pe care se bazeaza laserul Fraxel. Acum orice clinica care se respecta realizeaza tratamente de intinerire bazate pe laserele din familia Fraxel, dupa tehnologii patentate si aprobate de catre FDA. Problema o constituie pretul destul de crescut al acestor tratamente, astfel ca mai putine persoane pot apela la ele.
    Team Player Business prin magazinul Total Pro Beauty este importator la nivel national de dotari saloane, accesorii, produse, consumabile pentru saloane de infrumusetare, cabinete cosmetice, centre medicale, centre de spa si vine cu oferta  unui produs prin care oricine poate folosi aceasta tehnologie acasa, la un pret scazut.
    Aparatul antirid Silkn FaceFX , la un pret modest de 972 ron, este o modalitate  sigura si eficienta de a stimula caldura si energia din tesutul epidermic, oferind o solutie de infrumusetare de durata. FaceFX este bazat pe o noua abordare revolutionara: tehnologia pe baza de lumina fractionara ce poate fi folosita acasa -Home Fractional Technology.Tehnologia activa HF afecteaza stratul superior al epidermei pentru a trata liniile fine si porii, imbunatatind textura pielii. Apoi HF penetreaza urmatorul strat epidermic, pentru a trata ridurile si petele de culoare. Fractionand energia FaceFX poate patrunde in tesuturile pielii fara a provoca disconfort. Aparatul este usor de folosit: emite o lumina LED atunci cand capatul aplicatorului este apasat pe piele.
      Dupa numai 8 saptamani de utilizare utilizatorii vor constata:

– o imbunatatire de 91% a texturii pielii;
– o diminuare de 69% in cazul ridurilor  si al liniilor fine;
– disparitia in proportie de 47% a petelor de culoare;
– o diminuare in proportie de 78% a marimii porilor.

Pot fi tratate cu acest aparat zonele din jurul ochilor, obrajii, fruntea, zona din jurul gurii si gatul.
  Nu exista efecte secundare, decat o usoara inrosire a zonei tratate, care dispare in cateva minute dupa sedinta, iar doamnele se pot farda imediat dupa sedinta de tratament fara nicio problema.
  Clientii pot achizitiona aparatul de la adresa electronica a paginii de comanda, avand garantata siguranta platii.

 

3 comentarii la „Tineretea fara batranete, obtinuta usor acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.