Penne Quattro Formaggi cu ciuperci a la Knorr

Ingrediente:
– un plic Knorr Fix Quattro Formaggi;
– 350 gr penne Panzani;
– 250 ml lapte;
– 50 ml smantana;
– 100 gr cascaval;
– 3 ciuperci;
– un ou;
– o lingura ulei masline;
– nucsoara, piper, sare.

Mod de preparare
Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet astfel incat sa fie al dente.
Se calesc ciupercile. Se pune continutul plicului Knorr intr-un vas peste 250 ml lapte si 50 ml smantana si se condimenteaza cu un praf de nucsoara si sare, amestecand mereu pentru a nu se prinde de vas.  Se lasa sa se raceasca cateva minute, se adauga oul batut si se rastoarna peste pastele bine scurse, amestecand totul.
Se pune totul intr-un vas ceramic, se rade cascaval pe deasupra si se da la cuptor pentru 15 minute.
Se servesc calde in forma ceramica, rasnind pe deasupra piper dupa gust.
In cazul in care doresti sa faci reteta fara pliculetul de Knorr urmareste urmatoarea reteta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.