MagicLed: Investiti in iluminarea cu LED acum si faceti economii magice pentru mai tarziu!

       LED-urile sunt o noua tehnologie de iluminare inovatoare, care deja ne-a transformat modul in care ne luminam casele  si implicit viata.. LED-urile sau diodele emitatoare de lumina, sunt o sursa de iluminare care creează numeroase nuante de lumina printr-un proces numit electroluminiscenta.
Deoarece am facut o renovare majora in casa, am cautat pe internet solutii pentru iluminare si astfel am descoperit MagicLED

MagicLed: Investiti in iluminarea cu LED acum si faceti economii magice pentru mai tarziu!
     Tot acum am facut si comparatii intre becurile de pe piata, becuri care folosesc tehnologii diferite si un consumator obisnuit ca mine la prima vedere este debusolat, trebuind sa aleaga intre becuri incandescente, CFL, halogen si LED-uri, toate acestea avand o multitudine de dimensiuni, forme si preturi. 
   
comparatii intre becuri
    
   Dupa ce am determinat nivelul de lumeni pe care il doream, am putut sa imi aleg becurile in functie de alti indicatori cum ar fi eficienta energetica, durata de viata si pretul. Lumeni reprezinta cantitatea de lumina emisa de catre o sursa de lumina si este masura luminozitatii unui bec, in locul invechitului watt.
      
     In final am avut de ales intre LED si CFL, un loc principal in aceasta alegere avandu-l economia de energie cu LED.
   LED-urile de design inovator ofera numeroase avantaje fata de becurile traditionale :viata mai lunga, un consum mai redus de energie, dimensiuni si o robustete generala imbunatatita.Nu numai ca sunt mult mai ecologice in comparatie cu CFL si iluminarea fluorescenta, care contin mercur si alte toxine daunatoare, trebuind sa fie reciclate in mod corespunzator , dar sunt si disponibile intr-o gama diversa de stiluri, forme si marimi.Din moment ce nu au un filament in ele, nu trebuie sa va faceți griji cu privire la fragilitatea lor. Ele sunt dure si vor rezista la temperaturi extreme, vibratii, chiar si socuri.
         Deoarece LED-urile sunt realizate folosind materiale de calitate, durabile, acestea au un cost de productie suplimentar, fiind de multe ori mai scumpe decat omologii lor ineficienti si conventionali, dar acest cost suplimentar este foarte usor de recuperat. Acest bec va dura mai mult si va utiliza mai putina energie decat celelalte becuri, economia vazandu-se in factura de curent la sfarsitul anului. LED-urile de design inovator transforma aproximativ 90% din electricitatea utilizata in lumina, in timp ce tehnologiile de iluminat incandescente și fluorescente traditionale folosesc doar 10-15% din energia electrica, restul fiind pierdut sub formă de caldura. 
      
Din graficul de mai sus si din figura de mai jos,se poate vedea ca desi initial costul investitiei in becuri LDE este mai mare , de-a lungul timpului acesta se transforma intr-o economie.
         Astfel dupa ce am achizitionat de la MagicLED becuri cu LED, spoturi LED, aplice LED, factura mea la electricitate intr-un an si energia consumata va scade la jumatate cu ajutorul becurilor LED, fata de cele CFL si voi avea si o lumina cu performante net superioare.Am facut o ECONOMIE importanta in bugetul familiei.

Un comentariu la „MagicLed: Investiti in iluminarea cu LED acum si faceti economii magice pentru mai tarziu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.