KEEP YOUR KIDS SAFE ! THINK SAFE, BE SAFE!

   

     Rolul principal al parintilor este de a proteja, sfatui si ghida copilul. Parintii nu-si pot indeplini cum trebuie acest rol  daca au informatii incorecte, false sau incomplete. 
     Copilul se afla oare in siguranta singur acasa? 
     Ii este dor de dumneavoastra?
     Are nevoie de ajutor la teme sau intr-o problema stringenta?
     Vrei sa pastrezi increderea si sa incurajezi sinceritatea, fara sa le invadezi spatiul?
     Copilul a ajuns la varsta la care poate minti fara sa fie prins intotdeauna si acum are libertatea de a alege ce sa ne impartaseasca?
     Cat de mult a invatat copilul nostru despre importanta sinceritatii?Cat de bine am demonstrat noi insine sinceritate?Stiu ei ca ne pasa de ceea ce fac si de felul in care actioneaza?
     Cat de intelegatori, nerabdatori, increzatori sau suspiciosi  am fost, cat de drepti sau de severi? Am fost permisivi si preocupati de carierele nostre incat am scapat din vedere aspecte din viata copilului? Cat de mult efort am depus pentru a-i invata pe copii nostri valorile morale?
     Intrebari grele care pot avea un raspuns usor cu ajutorul lui ioteo.
    Amintiti_va cum era cand erati copii. Aratati incredere, incercati sa priviti lumea din perspectiva copilului, dar nu renuntati la reguli si standarde si mai ales alegeti o monitorizare a locuintei pentru siguranta copilului  si linistea voastra.
   Alegeti  IoteoCam , o camera Wi-Fi conceputa pentru a va pastra copii in siguranta, o camera pentru a comunica mereu cu ei. Aceasta va  transmite imagini, microfonul  va permite sa auziti ceea ce se petrece in camera copilului, iar cu ajutorul difuzorului veti  puteti vorbi cu copii. i .o
     Este usor de instalat, pana si copilul dumneavoastra poate face aceasta, iar in luna iunie o puteti avea cu o reducere substantiala achizitionand-o din IoteoStore. Optional va puteti abona la serviciul IoteoCloud si astfel inregistrarea este continua 24 de ore din 24 pe serverele securizate IoteoCloud, cu stocarea inregistrarilor din ultimele 30 de zile.
Trebuie sa avem informatii, trebuie sa stim cum se simt copii nostrii, ce isi doresc, de ce au nevoie, ce planuiesc, deoarece ei depind in totalitate de noi pentru a supravietui.

4 comentarii la „KEEP YOUR KIDS SAFE ! THINK SAFE, BE SAFE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.