Iris si Tabara Coolturala BookLand

         Se zice ca vineri 13 nu aduce nimic bun, dar pentru Iris si noi a fost o zi cu noroc. Ea a trimis un eseu  catre BookLand  despre pasiunea ei – Japonia, cateva desene de inspiratie manga si a fost recompensata cu un loc in Tabara Coolturala BookLand.

    Deoarece nu am vazut in timp util anuntul, eseul ei nu se gaseste postat pe pagina de Facebook si m-am hotarat sa-l postez eu si astfel sa ma mandresc putin. Daca doriti ca si copii dumneavoastra sa experimenteze un astfel de mix de activitati coolturale si distractive, workshop-uri, literatura, teatru, muzica, sport, drumetii si treasure hunting  accesati  Inscrieri tabara si gasiti o oferta last minute cu 10% reducere.
   Tabara Coolturala a luat nastere din sufletul Asociatiei BookLand, din atentia deosebita fata de educatia copiilor nostrii, din dorinta de a se manifesta alaturi si pentru copii intr-un proiect cultural de amploare, unic in Romania! Cu ajutorul invitatiilor din randul actorilor, scriitorilor, artistilor si oamenilor de afaceri aici copii vor primi inspiratia necesara pentru a-si descoperi adevaratul potential.
desen Iris si  Tabara Coolturala BookLand
    Konnichiwa! Numele meu este Iris Brezniceanu, am 13 ani si pot sa ma descriu ca un adevarat otaku(fan cu cunosiinte vaste despre manga si anime).
  Pasiunea mea o reprezinta anime-urile, manga, grafica si jocurile video. Anime-urile si manga sunt forme de expresie artistica in cultura japoneza. Ceea ce ma atrage la anime-uri este  accentul pus pe incredere, prietenie si munca in echipa. Din pasiunea mea pentru anime si manga, de jumatate de an am inceput sa invat japoneza si pot sa spun ca este o limba foarte amuzanta. Marele meu vis este sa ma duc in Japonia, in sezonul in care ciresii infloresc, in orasul meu preferat, Kyoto. Unul dintre primele locuri pe care le-as vizita ar fi muzeul de manga, unde am citit ca se gasesc peste 200.000 de volume. Japonia are manga inca din perioada Nara(710-794) cand primele caricaturi se executau pe rulouri. Cultura japoneza are o istorie si mitologie bogata, folclorul japonez fiind populat cu fantome kami, creaturi fantastice si monstrii. Toti prietenii mei stiu de obsesia mea pentru anime-uri si jocuri video. Jocurile mele video preferate sunt Alice: Madness Returns si Ib, amandoua avand o poveste genial scrisa. Anime-ul meu preferat este Durarara!, care chiar daca stiu ca are un nume foarte amuzant, este genial si sunt o foarte mare fana a acestuia.   La capitolul desen, cel mai mult imi place sa desenez personaje din tot felul de anime-uri, dar si unele create de propria-mi imaginatie. Una dintre multele mele dorinte ca iubitor al lumii manga este sa-mi creez propiile personaje cu ajutorul unei tablete grafice. Cariera de vis ar fi mangaka(creator de manga) sau de jocuri video, locuind intr-o mansarda, alaturi de doua pisici negre gemene, Cyril si Ciel.
  Orice poveste cat de simpla are si un mesaj: 
Nu renunta niciodata, indiferent ce se intampla”.
desen 1 Iris si  Tabara Coolturala BookLand


 Felicitari Iris! Sa nu renunti niciodata sa-ti urmezi visul!

desen3 Iris si  Tabara Coolturala BookLand

4 comentarii la „Iris si Tabara Coolturala BookLand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.