De ce sa cumperi piese auto online?

    Singurul mediu de marketing in care se inregistreaza o crestere  vizibila  in 2014 este cel online, spre deosebire de Tv, radio si print care scad in continuare. Deci daca cautati o firma viabila, o puteti departaja usor de celelalte prin faptul ca are o solutie de comert electronic, astfel incat clientii pot cumpara de oriunde, avand totodata si consultanta gratuita.
         Aveti nevoie de piese auto?
    Cel mai simplu este sa va asezati in fata calculatorului si sa analizati o firma care actioneaza in domeniul comertului online. Asa am ajuns si eu sa cunosc magazinul online de piese auto AutoHut.ro, cautand Piese auto Dacia Logan .
       Nu-mi cunosc foarte bine masina, astfel ca am avut nevoie pe langa   Piese Dacia  si in special  Piese Logan si de o consiliere. Am ales AutoHut, deoarece afacerea lor detine accesibilitate, orientare spre inovatie, un comert eficient, simplitate, promtitudine in a  raspunde si ajuta clientii. Puteti oricand apela pentru suport tehnic si asistenta si ei  vor rezolva orice problema ai avea. Mixul lor de marketing implica o buna cunoastere a Produsului, Pretului, Plasamentului si Promovarii, iar leitmotivul lor este Eficienta. Au si un engagement organic in curs de solidificare pe platforma de social media Facebook, pentru o mai mare eficienta in comunicare cu clientii. Ei au realizat ca valoarea unui client nu sta in valoarea facturii pe care tocmai a achitat-o sau in cifra de afaceri realizata cu el anul trecut. Pentru ei valoarea clientului este constituita din valoarea relatiei pe care o vor o Relatie pe Viata, printr-o eficienta in comunicare.
      Argumentele principale in alegerea AutoHut sunt constituite din : stocul mult mai mare decat in magazinele traditionale sau service-uri, preturile cu pana la 70% mai mici, plata in rate fara dobanda, livrarea in 24 de ore la tine acasa fara sa fie nevoie de deplasare.
        Magazinul lor online are inclus un modul de oferte promotionale pe banere, detalii produse ,un blog AutoHut , modul de produse similare si complementare, modul de recomandare pe reteaua sociala Facebook, feedback clienti. Magazinul online AutoHut este pur si simplu atragator, cu un design personalizat, fotografii cu produse si sigle, cu o campanie de email marketing si newslettere targhetate unde clientii sunt incurajati sa scrie pe site. Este usor de folosit https://www.youtube.com/watch?v=dqMKRnKX3jQ, are modalitati de plata securizate astfel ca toti clientii au incredere ca pot plati in conditii sigure prin orice modalitate vor: cu card bancar ( POS la sediu ,cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD) sau in rate (StarBT sau Card Avantaj), ordin de plata (se genereaza o factura froforma si se trimite prin mail sau fax catre client de catre un consilier) sau ramburs.
    Este o joaca de copil comandarea de piese auto alaturi de AutoHut!!!

4 comentarii la „De ce sa cumperi piese auto online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.