Ritual de ingrijire -gelul de dus si lotiunea de corp Cherry Blossom L’Occitane en Provence

Sunteti in cautarea unui cadou unic sau vreti sa va rasfatati?

   Va recomand produsele ce sunt cu adevarat o incantare pentru simturi, respecta principiile fito si aromaterapiei, produsele organice destinate ingrijirii fetei, corpului si parfumurile de la L’OCCITANE.

 

Ritual de ingrijire -gelul de dus si lotiunea de corp Cherry Blossom L'Occitane en Provence
        M-am indragostit de L’Occitane de cand am cumparat primul produs – un simplu balsam de buze.
  Exista mai multe colectii ce-ti invaluie corpul in diferite parfumuri delicate si proaspete inspirate din aromele specifice sudului Frantei si anume: Angelica, Aromachologie, Baux, Bonne Mere, Pivoine, Cherry Blossom, Divine, Eaux de Provence, Fleur Cherie.
   Prin Cherry Blossom L’Occitane celebreaza frumusetea florii de cires, care in cultura japoneza este simbolul vietii, in cultura chineza reprezinta principiul feminitatii, dragostea, frumusetea feminina si sexualitatea, iar in cultura europeana simbolismul sau este educatia. Nu stiu ce anume cultura au vrut sa evoce cei de la L’Occitane, dar stiu sigur ca aceste produse au darul de a-i binedispune pe cei din jur si a le insufla ganduri pozitive. Mai nou mi-am completat ritualul de ingrijire cu doua produse pentru corp si anume gelul de dus http://www.loccitane.ro/gel-de-dus-cherry-blossom,54,2,7291,96785.htm si lotiunea de corp Cherry Blossom http://www.loccitane.ro/lotiune-de-corp-cherry-blossom,54,2,7291,96696.htm.
   Aceste doua produse ma avantajeaza, eu avand o piele normala, asa ca gelul de dus imi curata pielea cu delicatete, iar hidratarea lotiunii de corp este bazata pe o formula lejera care se absoarbe rapid, ambele lasandu-ma invaluita intr-un minunat parfum floral. Sunt produse organice, de aici cred si mirosul exceptional de natural si au toate calitatile de ingrijire necesare pielii (eliminarea celulelor moarte si hidratarea catifelata). Lotiunea am inceput sa o folosesc mai mult ca un tratament (pentru piele si suflet totodata) si in cazul meu este ideala pentru a-mi reda elasticitatea si fermitatea pielii, ce are de suferit din cauza soarelui, stresului, dietei necorespunzatoare sau a trecerii necrutatoare a timpului.

 

 

6 comentarii la „Ritual de ingrijire -gelul de dus si lotiunea de corp Cherry Blossom L’Occitane en Provence

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.