Protectie solara cu Solecrin- Iwostin

Protectie solara cu Iwostin Solecrin

De la aparitia sa pe pamant omul a avut un cult pentru soare, intuind ca fara energia sa nu ar putea exista viata. Lumina solara este incontestabil prima noastra sursa de viata, toate procesele biochimice ale naturii depinzand de ea. Anticii au venerat soarele si i-au descoperit proprietatile curative fiind parte insemnata a teoriei lui Hipocrate sec 4-5 i. Hr.,

Protectie solara cu Iwostin Solecrin 1
     zeul Soare 390 i. Hr. -una din descoperirile lui Heinrich Schliemann la Troia
 
a urmat prestigiul pielii deschise la culoare pastrat cu sfintenie vreme de secole pana in sec XIX, cand moda tenului translucid a devenit istorie. Astazi societatea considera femeile cu pielea inchisa la culoare mai atractive si mai sanatoase, fiind asociate cu miscarea in aer liber, cu o viata sportiva si sanatoasa .
   Helioterapia foloseste proprietatile miraculoase ale soarelui si este metoda de terapie pentru intarirea sanatatii organismului, are rol antidepresiv si previne rahitismul. Cu toate acestea expunerea neprotejata la soare poate fi periculoasa, datorita radiatiilor UV care reprezinta decat 5% din spectrul solar, dar sunt foarte puternice.
Radiatiile UV sunt de 3 feluri:UVA, UVB si UVC. Razele UVC sunt oprite de stratul de ozon, insa UVA si UVB ajung la nivelul pamantului.
    UVA (A de la alergii) sunt prezente si pe timp noros, de la rasaritul soarelui pana la apus si indiferent de anotimp. Ele patrund adanc in piele si o degradeaza, accelereaza imbatranirea prematura.
    UVB(B de la bronz) ating decat partea de suprafata a pielii stimuland bronzul, dar in cazul expunerilor indelungate pot provoca arsuri si insolatii.
 Pentru a-mi proteja pielea impotriva radiatiilor UVA si UVB pe tot timpul anului folosesc http://www.iwostin.ro/rozwiazania_iwostin/solecrin/solecrin-wodoodporna-emulsja-ochronna-spf-20
Protectie solara cu Iwostin Solecrin produs

Iwostin Solecrin  are o formula lejera, se aplica si se absoarbe usor nelasand urme albe. Ea impiedica procesul de fotoimbatranire a pielii, previne inflamatia pielii si pigmentarea excesiva. Toate dermocosmeticele Iwostin contin apa termala de Iwonicz- Zdroj, ( este una din cele mai vechi statiuni balneare din Polonia)  care are proprietati deosebite, calmand mancarimile si iritatiile pielii, eliminand astfel efectele actiunii apei dure.

 
     Am ales SPF20, deoarece am tenul destul de inchis la culoare si un calcul simplu imi arata ca o simpla aplicare ma protejeaza timp de 8 ore. Am calculat SPF-ul in functie de  timpul in care pot sta la soare fara sa sufar arsuri – 20 minute si de timpul pe care as fi vrut sa fiu protejata de lotiune – 8 ore.
8 x 60=480 minute  480/20=24, deci factorul SPF al produsului ar trebui sa aiba in jur de 20.
     Lotiunea  se recomanda a fi aplicata pe piele intr-un strat uniform cu cel putin 15 minute inainte de expunerea la soare si in cazul in care se sterge din greseala, se recomanda o noua aplicare. Ea este rezistenta la apa si transpiratie si este  recomandata  pentru protectia solara a copiilor si a nou-nascutilor de peste 6 luni, avand avizul Centrului de Sanatate a Copilului din Polonia.
       Solecrin -Iwostin te protejeaza de razele nocive!
 

6 comentarii la „Protectie solara cu Solecrin- Iwostin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.