Lacurile de unghii OPI- calitate, inovatie, siguranta, excelenta

Lacurile de unghii OPI- calitate, inovatie, siguranta, excelenta

     Astazi m-am intalnit cu o prietena la o cafea si tot povestind vrute si nevrute, mi s-a plans de noua ei oja OPI care nu-i rezista pe unghii nici o saptamana. Eu care pot omite sa ma machez , dar nu pot concepe sa stau fara manichiura facuta, m-am si alertat. Cum anume sa nu fie oja buna??? OPI este una dintre firmele mele preferate de lacuri pentru unghii. Daca nu ati auzit inca de ea, OPI – este o companie de familie si lider in cadrul Beauty Industry Professional, fondata in 1981 de George Schaeffer, care este si astazi la carma companiei.
  Compania are mai multe tipuri de produse de infrumusetare: vopsele de par, sampoane, rujuri, antiperspirante, deodorante, parfumuri. M-au impresionat acum vreo 8 ani cand au luat mai multe masuri de a reformula produsele pentru a se autodepasi in standardele de siguranta impuse. Atunci au eliminat din ingredientele care erau subiect de discutii pe plan mondial si anume DBP (dibutilftalat) si toluenul.
     In afara calitatii care este induscutabila, deoarece mie imi rezista doua saptamani pe unghii in conditii vitrege, adica facand toate treburile unei femei in casa, pe mine ma amuza si numele lor. Eu de exemplu am: Make Him Mine, Baby Please Come Home, Cant Let Come Home, A Women;s Prague-Ative. Sunt structurate pe colectii  si preferatele mele au fost cele din colectia -The Bond Girls, prin care au celebrat 50 de ani de la infiintarea francizei James Bond. Mi-a placut ideea de a fi macar asa una din fetele Bond si formula de lac fluid ca nisipul   “liquid sand”,  care se usuca intr-un finisaj mat texturat, infuzat cu sclipiri reflectorizante de lumina, imi transforma unghiile in niste accesorii la fel de proeminente ca si bijuteriile.
     In Romania sunt distribuiti de catre Coty si sunt prezenti in magazine din malluri ca: Sephora, Douglas sau in magazinele on-line. Prietena mea cumparase oja dintr-un magazin on-line. Am intrebat-o pretul si cand mi-a spus 30 ron, i-am zis ca trebuia sa-i dea de gandit, deoarece in magazin este peste 50 ron.

Lacurile de unghii OPI- calitate, inovatie, siguranta, excelenta
     I-am zis prietenei sa se uite pe fundul sticlei si sa vada daca scrisul de langa codul de bare este verde (una din caracteristicile firmei). Cand a ajuns acasa mi-a zis ca binenteles scrisul avea alta culoare- era negru. Alte caracteristici ar mai fi: consistenta, mirosul, sticla, capacul sticlei, dar sunt aproape imposibil de depistat la o cumparatura on-line. Sa spun drept si pe mine m-a batut gandul sa-mi cumpar de pe un site, dar ce m-a oprit a fost costul transportului :)), in niciun caz nu mi-am pus problema daca este autentica sau fake.
Make Him Mine lac de unghii OPI
Make Him Mine
      Ca o concluzie, nu spun ca nu ar trebui sa faceti cumparaturi on-line, deoarece eu agreez acest tip si-mi fac destule cumparaturi astfel, va avertizez decat sa fiti atente la ce cumparati.
Jinx, lac de unghii OPI
Jinx
Va urez: 
Unghii stralucitoare!

Citeste:  Fritatta cu legume si piept de pui afumat

3 comentarii

Lasă un răspuns