Lacuri de unghii OPI- calitate, inovatie, siguranta, excelenta

Lacuri de unghii OPI- calitate, inovatie, siguranta, excelenta

     Astazi m-am intalnit cu o prietena la o cafea si tot povestind vrute si nevrute, mi s-a plans de noua ei oja OPI care nu-i rezista pe unghii nici o saptamana. Eu care pot omite sa ma machiez,  nu pot concepe sa stau fara manichiura facuta, asa ca m-am alertat. Cum anume sa nu fie niste lacuri de unghii OPI bune???

Cine-i OPI? Care-i sunt realizarile?

OPI este una dintre firmele mele preferate de lacuri de unghii. Daca nu ati auzit inca de ea, OPI – este o companie de familie si lider in cadrul Beauty Industry Professional.A fost fondata in 1981 de George Schaeffer, care este si astazi la carma companiei.
  Compania are mai multe tipuri de produse de infrumusetare: vopsele de par, sampoane, rujuri, antiperspirante, deodorante, parfumuri. M-au impresionat acum vreo 8 ani cand au luat mai multe masuri de a reformula produsele pentru a se autodepasi in standardele de siguranta impuse. Atunci au eliminat din ingredientele care erau subiect de discutii pe plan mondial si anume DBP (dibutilftalat) si toluenul.
OPI Infinite Shine Hollywood
OPI Infinite Shine Hollywood
OPI Nail Lacquer Show Us Your Tips
Show Us Your Tips
OPI Nail Lacquer Hollywood
OPI Nail Lacquer Hollywood
OPI Nail Lacquer Dutch Tulips
Nail Lacquer Dutch Tulips

Lacurile de unghii OPI din colectia James Bond 

   In afara calitatii care este indubitabila, mie imi rezista doua saptamani lacul pe unghii in conditii vitrege, adica facand toate treburile in casa, pe mine ma amuza si numele lor. Eu am acum urmatoarele lacuri de unghii: Make Him Mine, Baby Please Come Home, Cant Let Come Home, A Women;s Prague-Ative. Sunt structurate pe colectii iar preferatele mele au fost cele din colectia -The Bond Girls, prin care au celebrat 50 de ani de la infiintarea francizei James Bond. Mi-a placut ideea de a fi macar asa una din fetele Bond si m-a atras formula de lac fluid ca nisipul   „liquid sand”.  Acesta se usuca intr-un finisaj mat texturat, infuzat cu sclipiri reflectorizante de lumina, transformand unghiile in niste accesorii la fel de proeminente ca si bijuteriile.

Unde gasesti aceste lacuri de unghii OPI?

 In Romania aceste lacuri de unghii OPI sunt distribuite de catre Coty, si sunt prezente in magazine din malluri ca: Sephora, Douglas sau in magazinele on-line ca Notino.ro. Prietena mea cumparase oja dintr-un magazin on-line gasit intamplator cand naviga. Am intrebat-o pretul si cand mi-a spus 20 ron, i-am zis ca trebuia sa-i dea de gandit, deoarece in magazin este in jurul a  50 ron, daca nu se afla in vreo promotie.

  Vezi si: Dezvolta-ti frumusetea cu lumea emotiilor Kilig

Lacuri de unghii OPI- calitate, inovatie, siguranta, excelenta

Cum deosebesti un lac de unghii fake de unul original? 

   I-am zis prietenei sa se uite pe fundul sticlei, sa vada daca scrisul de langa codul de bare este verde (una din caracteristicile firmei). Cand a ajuns acasa mi-a zis ca binenteles scrisul avea alta culoare- era negru. Alte caracteristici prin care poti deosebi lacuri de unghii fake de cele originale ar mai fi: consistenta, mirosul, sticla, capacul sticlei, dar aceste caracteristici sunt  imposibil de depistat la o cumparatura on-line. Sa spun drept si pe mine m-a batut gandul sa-mi cumpar de pe un site, dar ce m-a oprit a fost costul transportului :)), in niciun caz nu mi-am pus problema daca este autentica sau fake.

Vezi si: Recastiga-ti sanatatea unghiilor si a parului!

Lacuri de unghii OPI- Make Him Mine
OPI Grease
OPI Grease

Fii atenta la ceea ce cumperi! 

  Ca o concluzie, nu spun ca nu ar trebui sa faceti cumparaturi on-line, deoarece eu agreez acest tip si-mi fac destule cumparaturi astfel, doar va avertizez  sa fiti atente la ce cumparati.

Va urez:

Unghii stralucitoare!

 
P.S.
Pentru a citi alte articole de acest gen, intra pe categoria blogului- Beauty.

26 de comentarii la „Lacuri de unghii OPI- calitate, inovatie, siguranta, excelenta

  1. Unghiile tale imi aduc aminte de unghiile iubitei mele. Si ei ii plac la nebunie aceste culori, iar eu nu pot sa fiu decat multumit ca isi pastreaza feminitatea printr-un aspect pe care eu il consider simplu. Apropo, incearca sa renunti la vechile emoticoane cand scrii… nu pare foarte profi, daca intelegi ce vreau sa spun.

  2. Si eu am cateva oje Opi de care nu sunt multumita. Si sunt originale pentru ca le-am cumparat direct de la distribuitor, un targ de produse cosmetice de la Romexpo, nu mai retin acum numele. Depinde mult de nuanta cred. Am probleme cu nuantele deschise, alb, nude, cu nuantele puternice rosu, mov, negru nu am intampinat probleme.

  3. Mie oja nu-mi rezista nici macar o zi. Am familie numeroasa si spal vase nonstop. Ori imi iau o masina de spalat vase, ori ….

  4. Am avut o perioada in care foloseam foarte des oje OPI, mai ales cand lucram in Sephora. Nici nu stiam ca exista fake-uri dupa ele…

  5. Interesant, o sa incerc si eu aceste oje OPI, nu le am icnercat pana acum. Nu ma deranjeaza sa dau un ban in plus, daca se simte calitativ!

  6. Cunosc brandul si am incercat si eu o oja OPI din pura curiozitate. Cred ca pentru o rezistenta buna este nevoie si de o unghie sanatoasa pentru ca rezistenta sa fie asa cum trebuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.